Carta de Nit

Pots descarregar-la aquí

SUGGERIMENTS

Timbal de quinoa, escalivada i carbassa amb Petit Nevat (formatge de cabra)
9,50 €

Entrepà vegà: hamburguesa de verdures (carbassó, pastanaga i ceba) amb salsa sojanesa i pa amb tomàquet
5,40 €


PER PELLUCAR…

Ametlles salades 2,80
Barreja de fruita seca 1,25
Patates de bossa 1,60
Olives 1,50

PER PICAR I COMPARTIR…

Patates braves, amb allioli o mixtes 4,10
Patates amb tres salses (Romesco, brava i allioli) 4,50
Tria de croquetes (Una vegetariana, una de carn i una de peix. Pregunta pels gustos) | 3 unitats: 4,45 6 unitats: 8,90
Patates d’Olot amb salsa agredolça catalana (Farcides de carn) 6,90
Amanida engalanada (Enciams, tomata, escalivada, pastanaga, tonyina, ou dur i vinagreta d’anxova) 7,50
Amanida enxatonada (Enciams, tomata, olives negres, tonyina, bacallà, anxova i romesco) 8,20
Amanida amb formatge de cabra (Enciams, nous, panses, tomata i vinagreta dolça) 7,50
Amanida amb salmó i vinagreta de tàperes i cogombrets (Enciams, tomata, blat de moro, pastanaga i vinagreta de confitats) 7,50
Taula d’embotits de l’Alt Urgell (Llonganissa de muntanya, fuet, fuet d’herbes, paté trufat, pa de fetge, bull negre, bull blanc i baiona (cap de llom curat d’Osona) 11,50
Taula mixta (Combinació de cinc tipus d’embotits i quatre tipus de formatges) 12,50
Taula de formatges catalans ( VACA: Molí de Ger, Maó Binibeca, Roura Soler amb romaní i Urgèlia del Cadí | CABRA: Petit Nevat i Bauma Garrotxa | OVELLA: àcid La Cleda i Peralada curat) 13,00

*Les taules van acompanyades de tres llesques de pa de pagès torrat, tomacons i all

PER MENJUCAR, ELS NOSTRES PLATILLOS…

Capitripa amb salsitxa i cigrons | tastet: 3,60 ració: 7,20
Pam i pipa (orella i morro amb panses i pinyons) tastet: 3,60 ració: 7,20
Llengua de vedella bruna amb tàperes tastet: 4,50 ració: 9,00
Mandonguilles amb sípia | tastet: 4,50 ració: 9,00
Estofat de poltre pirinenc amb cebetes de platillo | tastet: 4,50 ració: 9,00
Samfaina amb formatge àcid de La Cleda i avellanes | tastet: 3,90 ració: 7,80

PER ENDRAPAR, ELS NOSTRES PLATASSOS…

Escudella barrejada (amb fideus, arròs, botifarra blanca i negra, pilota, col…) 7,50
Cassoleta d’ou i patata amb botifarra negra i melmelada de tomata 6,90
Favetes ofegades amb cansalada, bull negre i menta 7,90
Canelons d’espinacs amb panses i pinyons i beixamel de bolets 9,20
Galta de vedella amb poma i ratafia 10,40
Botifarra d’Organyà amb samfaina 9,30
Hamburguesa de xai ecològic amb ceba confitada (al plat, 250g, amb un 25% carn de porc i ou, pa ratllat, romaní, all i julivert) 8,50
Assortiment de botifarres d’Organyà amb allioli(botifarra fresca, del perol i negra) 9,60
Bacallà a la llauna 10,60
Bacallà de temporada (pregunta a la barra) 10,60
Crep de carbassa i avellana amb salsa de formatges 8,90

ENTREPANS AVALOTAPOBLES

Socarrada (Botifarra negra, ceba confitada i poma a la planxa) 5,40
Rabassaire (Albergínia, ceba, formatge de cabra,poma a la planxa i mel) 5,40
Maulet (Pilota a la planxa amb ceba i col confitades) 5,30
Agermanat (Blanc-i-negre de bulls amb tomata, all i julivert) 4,50
Maqui (Donja del Pirineu -embotit de la família dels bulls fet amb la cansalada del porc- i ceba confitada 5,10
Bullanga (Cansalada amb romesco, all i julivert) 5,10
Jamància (Llom, bacó i formatge semicurat) 5,30
Pedrenyal (Botifarra amb samfaina) 5,40
Remença (Escalivada, crema de tupí – crema elaborada amb formatges curats mesclats amb aiguardent- i avellanes) 5,30
Forà (Sobrassada, formatge, ceba confitada i mel) 5,00
Biquini 3,80

CARTA DE VINS

NEGRES
Lignum. DO Penedès | 13,45
Albet i Noya. Negre criança ecològic. Cabernet sauvignon, carinyena i garnatxa

Ònix. DO Priorat | 15,10
Vinícola del Priorat. Negre jove. Garnatxa i samsó

Gotim Bru. DO Costers del Segre | 14,40
Castell del Remei. Negre criança. Ull de llebre, merlot, cabernet sauvignon i garnatxa

Alcalatén. Vi de la terra de Castelló | 9,70
Les Useres. Negre jove amb criança. Ull de llebrei cabernet sauvignon

Imus. DO Montsant | 9,80
Cooperativa Falset Marçà. Negre jove. Garnatxa, samsó, cabernet i merlot

Llavors. DO Empordà | 14,90
La Vinyeta. Negre criança. Carinyena, merlot, sirà, cabernet franc i cabernet sauvignon

Josep Foraster Collita. DO Conca de Barberà  | 10,60
Mas Foraster. Negre jove. Ull de llebre i cabernet sauvignon

3 Nits. DO Pla de Bages  | 13,15
Urpina. Negre criança. Merlot
BLANCS

Original Muscat. DO Pla i Llevant – Mallorca  | 14,95
Miquel Oliver. Blanc jove. Moscatell

Blanc de Serè. DO Costers del Segre | 11,15
L’Olivera. Blanc jove ecològic. Macabeu, parellada i chardonnay

Rosats

Rosat de Llàgrima. DO Penedès  | 13,05
Mas Comtal. Rosat jove ecològic. Merlot
CAVES

Fontallada Brut Nature  | 9,90
Alsina. Xarel·lo i macabeu

Llopart reserva Brut Nature | 19,50
Llopart. Xarel·lo, macabeu, parellada i chardonnay 

 

  • Pregunta per la nostra tria de vins a copes (en pots demanar l’ampolla sencera). També tenim carta de cerveses artesanes catalanes

I PER ARRODONIR-HO, LES NOSTRES POSTRES

Escuma de crema catalana 4,50

Catànies amb xarrup de ratafia 4,80

Pastís de formatge amb melmelada de fruita vermella 3,40

Mel i mató amb pets de monja 4,10

Brownie casolà amb gelat de vainilla 4,75

Un Català (gelat de torró amb ratafia i avellanes) 4,60

Iogurt artesanal d’ovella 2,90

Flam de mató amb xarop d’avet i carquinyolis 3,90

Gelat de torró amb nata 3,90

Coulant de xocolata negra 4,60

No et perdis la nostra oferta de licors i begudes de la terra. Aquí tens la carta!