Menús al migdia

Cada dia al migdia pots trobar un menú complet a un mòdic preu (10,50 € entre setmana i 13,30 € els dissabtes). El menú consta de cinc primers i cinc segons i inclou pa, vi o aigua i les postres. Sempre hi trobaràs una crema, una amanida, una planxa, un fregit, un guisat… Podràs triar entre opcions hipocalòriques o hipercalòriques. Sempre hi ha un mínim de tres plats vegetarians i intentem donar alternatives a la clientela vegana si al menú hi manquen plats.

Els plats van variant, però n’hi alguns que són fixes:

Dilluns: macarrons de la padrina, truita

Dimarts: fideus (a la cassola, rossejats, negres), coca vegetariana

Dimecres: llegums, cassoleta vegetal

Dijous: paella, pastís vegetarià

Divendres: escudella, cuscús

Dissabte: arrossos

 

A més a més, alguns dels plats que podràs trobar als nostres menús són:

  • Faves i pèsols cansalada i xocolata
  • Arròs dels miquelets
  • Espinacs amb panses i pinyons
  • Canelons de bacallà amb beixamel d’allipebre
  • Faves amb cansalada i menta
  • Vetes amb salsa de poma i formatge blau
  • Patates emmascarades amb gírgoles
  • Pèsols amb sípia
  • Sopes mallorquines
  • Favetes amb romesco i crostonets
  • Trinxat amb rosta
  • Platillo agredolç de cap de llom
  • Vianda de carbassa i bolets
  • Tabulé
  • Poti-poti
  • Mullador de tomata i arengada
  • Salmorejo amb ou dur
  • Timbal de tomata, sardina i anxova
  • Crema de carbassa i moniato
  • Crema d’espàrrecs i carbassó
  • Sopa d’all i farigola
  • Amanida amb confitats en vinagre i anxova
  • Amanida amb vinagreta de fruita seca i ratafia
  • Cigrons amb bledes, bacallà i ou dur
  • Fesols amb sípia i cloïsses
  • Llenties vegetals amb comí
  • Conill amb olives
  • Estofat de poltre amb cebetes platillo
  • Estofat de vedella
  • Galta al forn amb col i sobrassada
  • Mandonguilles amb sípia
  • Pollastre amb herbes i vi ranci
  • Platillo de xai amb pèsols i carxofes
  • Popets amb ceba
  • Rostit de pagès amb figues
  • Coca de trempó amb Maó
  • Coca de ceba i pèsols
  • Pastís de xampinyons i carbassa
  • Tombet mallorquí
  • Cassoleta d’ou i samfaina
  • Croquetes casolanes de carn
  • Llibrets
  • Croquetones de samfaina i bacallà
  • Truita d’albergínia
  • Ous amb tomàtiga
  • Ventre llàgrimes de manobre i bolets
  • Capitripa amb salsitxa i cigrons
  • Hamburguesa de sardina amb allioli
  • Pamipipa (orella i morro amb panses pinyons)
  • Tripa de xai amb samfaina
  • Pota i tripa de xai amb cigrons
  • Torrada de paté d’Organyà amb formatge del Cadí