A més a més…

A més a més…

Una de les idees que tenim més arrelades al Terra d’Escudella és la de posar totes les facilitats perquè la gent se senti al màxim de còmoda possible.

 

cadira_rodes_ok.jpg

Amb aquesta finalitat vam concebre l’espai amb el mínim d’obstacles per a la gent amb mobilitat reduïda: disposem de rampes per salvar tots les desnivells i d’un lavabo adaptat. A més, fem reserves perquè les persones que vagin amb cadira de rodes puguin menjar amb comoditat i espai suficient.

 

 
coxtet_criatura.jpg

D’altra banda, també comptem amb alguns accessoris necessaris per a les persones acompanyades de criatures: un parell de trones perquè puguin menjar i un canviador de bolquers. Aviseu-nos sempre que vingueu amb criatures i cotxets per tenir-ho tot preparat.

 

  creditcard.jpg
Acceptem targeta de crèdit i, a més, Tiquet Restaurant, Cheque Gourmet i Sodexho en la franja de migdies (de dilluns a divendres de 13 a 16 hores).

 

logo_wifi.jpg

  logo_futbol2.jpg

Per acabar, oferim dos serveis més absolutament gratuïts: la connexió wi-fi a Internet a través d’ordinadors portàtils i els partits de futbol del Barça que es retransmetin de dilluns a dissabte.

 

Esperem que en gaudiu! 

 

fletxa amunt-ok