El Punt (14 de gener de 2008)

el-punt-avui-ok

Un toc de gastronomia nacional

(El Punt, gener del 2008)

el-punt-avui-ok

Un toc de gastronomia nacional

(El Punt, gener del 2008)

Article original

Comparteix la mateixa filosofia que la resta d’establiments que formen part de l’anomenada xarxa d’espais lliures. Paral·lelament a la seva activitat com a bar i restaurant, el Terra d’Escudella també és un punt de trobada i reflexió on, entre altres activitats, s’hi fan debats, conferències i exposicions. Amb un compromís independentista i d’esquerres explícit, del qual donen fe els nombrosos cartells i les publicacions que s’hi poden llegir –s’hi ven el setmanari Directa i és un dels punts de distribució de La Burxa–, és un espai de difusió de la gastronomia dels Països Catalans. Té menú del dia i carta de nit que canvia periòdicament, i s’hi poden degustar unes mandonguilles amb sípia o un filet d’orada amb salsa romesco. Entre l’oferta de productes, també hi ha cervesa artesana de la Catalunya del Nord, combinats com el burret –originari del País Valencià i fet amb cafè, licor i cola– i la pomada que causa furor a la festa de Sant Joan de Ciutadella. També és conegut per ser el continuador de l’activitat de l’Associació Cultural Arran. A més d’oferir informació sobre l’establiment, el seu web –www.tdk.cat– és indispensable per ampliar coneixements sobre la cultura gastronòmica nacional.