El TDK a la tele


btv-ok

El TDK a la tele

(BTV i altres)

 

El Terra d’Escudella hem sortit darrerament a la televisió o en diferents vídeos. Aquí teniu un recull perquè pugueu fer un tastet del nostre restaurant.

 

BTV. Programa “Connexió Barcelona”

TDK-Connexio-bcn-OK

Amb motiu de la Mercè, una de les dues Festes Majors de Barcelona, la Lali Feliu va demanar-nos que féssim alguns dels nostres plats més endiumenjats.

En els vídeos següents podreu veure pas a pas algunes de les nostres receptes, elaborades pels nostres cuiners: el Roger Sánchez Amat i el Pau Vilaseca.

El Pau ens cuina la versió moderna d’unes postres tradicionals: l’escuma de crema catalana.

El Roger ens mostra com es fa una bona escudella barrejada i ens n’explica algunes coses curioses.

La segona recepta és l’estofat de botifarra amb sípia, sota les indicacions del Pau.

 

Si els enllaços d’aquesta pàgina no funcionen, aneu a BTV a la Carta, busqueu el nom del programa (Connexió Barcelona) i el dia d’emissió: 22.09.2011 i 23.09.2011.

Després, heu de buscar els minuts que us indiquem. Val la pena!

Connexió Barcelona I (22.09.2011) [busqueu el minut 0.26.30]

Connexió Barcelona II (23.09.2011) [busqueu els minuts 0.27.40 i 01.33.50]


Terratombats. Videoclip de la cançó “Mitjons blancs”

TDK-terratombats-OK

El grup de rumba catalana Terratombats ens porta una cançó dedicada al “turisme de borratxera”, aquell  que tant li fa ser a Catalunya com a Cancun mentre tingui platja, sol i calor.

Al llarg de la cançó, el nostre guiri protagonista viurà una descoberta de la cultura catalana, de la qual el Terra d’Escudella hem tingut l’honor de ser una petita mostra representativa.


 Els macarres. Videoclip de la cançó “Cortsenca”

TDK-cortsenca-OK

La Colla Castellera de Sants, els Borinots, apunten amb fletxes enverinades en aquesta versió de la “Jenifer” d’Els Catarres.

Narra l’amor impossible entre un bon jan de Sants i una nena de casa bona de les Corts. Entre els tòtems culturals del nostre barri, hi apareix el Terra d’Escudella. Esperem amb candeletes la resposta dels cortsencs i les cortsenques a aquest greu atac borinot.

fletxa amunt-ok