Plats de Festa Major 2012

escamarlans-plats-fm.jpg

Plats de Festa Major

Per Festa Major el Terra d’Escudella prepararà plats especials de festa grossa en el menú del migdia. No te’ls perdis!

 

 

 

El menú consta generalment de quatre primers i cinc segons.

Tot seguit us oferim els plats especials dels dies de Festa Major.

Però no són els únics; el menú definitiu el podreu trobar al calendari de l’esquerra de la pantalla!

Dimarts 21 (Preu: 9,75 €)

  • Fideus mariners de Festa Major
  • Conill amb bolets
  • 3 de 9 de calamars a la romana
  • Coca quadribarrada (amb escalivada)

Dimecres 22 (Preu: 9,75 €)

  • Correfoc d’espaguetis (amb bitxo, pimentó i all)
  • Amanida engalanada (amb pebrot escalivat, tonyina, tàperes i ou dur)
  • Pollastre amb gambes
  • Cassoleta de bastons i ball de nyores i fruits secs (amb espàrrecs i romesco)

Dijous 23 (Preu: 9,75 €)

  • Arròs a la gandula o de senyoret (sense closca ni os)
  • Gaspatxo d’envelat (amb guarnicions diverses)
  • Rostit de Festa Major (amb conill, pollastre, botifarra i costelló)
  • Relleno (pomes farcides de carn)

Divendres 24 (Preu: 9,75 €)

  • Escudella de Festa Major 
  • Cuscús a la catalana
  • CremaPicaPuja (crema de carbassa i pastanaga amb gingebre i licor de taronja)
  • Ànec amb peres

Dissabte (Preu: 11,90 €)

  • Canelons de Festa Major 
  • Arròs a la cassola
  • Tall rodó
  • Platillo de capgrossos i gegants (capipota)


Feu les vostres reserves al 93 422 16 13.