Plats de Festa Major 2013

canelonsp

Plats de Festa Major

Per Festa Major el Terra d’Escudella prepararà plats especials de festa grossa en el menú del migdia. No te’ls perdis!

 

 

 

El menú consta generalment de quatre primers i cinc segons.

Tot seguit us oferim els plats especials dels dies de Festa Major, però no són els únics; el menú definitiu el podreu trobar cada dia al Facebook!

[Els preus són provisionals]

Dissabte 24 (Preu: 12,25 €)

  • Arròs a la cassola
  • Canelons vegetals de Festa Major
  • Tall rodó amb poma

Diumenge 25 (Preu: 12,25 €)

  • CremaPicaPuja (crema de carbassa i pastanaga amb gingebre i licor de taronja)
  • Rostit de Festa Major (amb conill, pollastre, botifarra i costelló)
  • 3 de 9 de calamars a la romana

Dilluns 26 (Preu: 9,95 €)

  • Macarrons de cardenal
  • Amanida engalanada (amb pebrot escalivat, tonyina, tàperes i ou dur)
  • Rap amb gambes

Dimarts 27 (Preu: 9,95 €)

  • Fideus mariners de Festa Major 
  • Conill amb bolets
  • Coca quadribarrada (amb escalivada)

Dimecres 28 (Preu: 9,95 €)

  • Correfoc d’espaguetis (amb bitxo, pebre vermell i all) 
  • Pollastre amb gambes
  • Cassoleta de bastons i ball de nyores i fruita seca (amb espàrrecs i romesco)

Dijous 29 (Preu: 9,95 €)

  • Arròs a la gandula o de senyoret (sense closca ni os) 
  • Gaspatxo d’envelat (amb guarnicions diverses)
  • Relleno (pomes farcides de carn)

Divendres 30 (Preu: 9,95 €)

  • Escudella de Festa Major 
  • Cuscús a la catalana
  • Ànec amb peres

Dissabte 31 (Preu: 12,25 €)

  • Menú normal de dissabtes sense plats de Festa Major


Feu les reserves al 93 422 16 13.