El Periódico (27 d’abril de 2006)

el-periodico-ok

Bulliciós i de bon rotllo

(El Periódico de Catalunya, abril del 2006)

el-periodico-ok

Bulliciós i de bon rotllo

(El Periódico de Catalunya, abril del 2006)

Bulliciós restaurant obert a la plaça d’Osca, freqüentat per una majoria de gent jove i amb inquietuds. La cuina no té complicacions, però sí intencions, i per això, el sol.licitadíssimmenú demigdia inclou propostes molt bones, com el cuscús, les carxofes al forn, l’hamburguesa de sardina, les mandonguilles…No en va un dels cuiners procedeix del Marroc i aporta un suggestiu toc de coriandre o una aroma de comí a alguns plats.

No obstant, la majoria d’aquests pertany a la tradició catalana: el dimarts, fideuà; el dimecres, llegums; el dijous, paella, evidentment; el divendres, escudella… Naturalment, abunda la pasta, i també preparen gaspatxo. Cuiden les postres i ofereixen una insòlita varietat de begudes amb denominacions d’origen català, com a mostra de riquesa autòctona i
d’una dimensió pedagògica de què hi ha altres mostres.

Alsmatins preparen uns esmorzars fantàstics: es llueixen en particular amb els entrepans, que és una de les especialitats a què dediquen molt interès i que serveixen també a les tardes i a les nits, juntament amb les amanides. Tanca el dissabte al migdia i el diumenge.

Menú, 7,50 euros. GUILLERMINA BOTAYA

 

periodico_cat.jpg