Sant Joan 2011

sant-joan-11-ok

Solstici d’estiu a la plaça Osca

El proper dijous 23 de juny el Casal independentista de Sants Jaume Compte organitza la revetlla de Sant Joan a la plaça Osca. Per sumar-nos a la celebració, el Terra d’Escudella estarà tancat a partir de les 17 hores.

Tal com expliquen des del Casal Independentista, “tot començarà amb la rebuda de la flama del Canigó i, quan la tinguem, haurem d’omplir la panxa per aguantar la nit més curta de l’any. El sopar començara a les 9 del vespre i constarà de coca de verdures, amanida, graellada de carn (també hi haurà una opció vegetariana), coques de llardons, de crema i de fruites i cava i tot plegat per només 15 € (recordeu que les sòcies que compreu el tiquet anticipat tindreu un descompte i només pagareu 13 €).

Amb la panxa ben plena podrem gaudir de l’espectacle dels Diables de Sants, això serà a dos quarts de dotze. En arribar la mitjanit hi haurà el concert d’Els Catarres i per seguir la festa sessió de punxadiscos amb música catalana per ballar fins les 3 de la matinada”.

Podeu comprar els tiquets per al sopar de forma anticipada al Casal Independentista de Sants Jaume Compte (c. Muntadas, 24).

Als Països Catalans, foc a les retallades! sant_joan2011b.jpg

Sant Joan: una nit meravellosa
Article de Roger Sánchez Amat publicat a L’Insurgent.

 Aquí us deixem una imatge de l’assaig que Els Catarres van fer al backstage del concert (el Terra d’Escudella)

catarres_tdk.jpg

 

 

 

 

 

 

 

fletxa amunt-ok